Midnattsol

Mobilbilde - tatt på Komsatoppen, utsikt mot Altafjorden

I kveld gikk jeg opp til Komsatoppen og skrev meg inn i trimboka der. Det var bare 4 grader men sola skinte, og nå klokka 01.30 skinner den like sterkt!
Fikk levert inn anmeldelse på Morgen i Jenin nå i kveld, og er begynt å lese T. S. Spivets utvalgte verker av Reif Larsen, det er neste bok som skal anmeldes i Altaposten. Venter på Siri Lill Mannes sin krimbok, men trur at transportarbeiderstreken (som nå er ferdig), gjør at boka kommer veeeeldig sent til Alta, for det er noen uker siden jeg bestilte den, og postkassa er tom. Men jeg har jo ikke akkurat mangel på lesestoff, så det er et luksusproblem.
Dessuten gleder jeg meg vilt og uhemmet til sommeren kommer for alvor!!

Kommentarer

 1. Ja til sommer på alvor! ;-)

  SvarSlett
 2. Midnattsol er deilig i Nord-Norge...er jo så heldig å ha fått oppleve den i mer enn 20 år...og nordlys på vinteren også...

  SvarSlett
 3. Så fint bilde. Jeg har aldri opplevd midnattsola, jeg. Det må gjøres noe med kjenner jeg.

  Sara Benincasa som var på Fortellerfestivalen fra New York ble både veldig fascinert og ganske så gal av lyset i Norge. Hun fikk aldri sove. Hun var oppe om natta og tok bilder av lyset i Norge som hun twitret rundt jorda. Det var litt kult.

  SvarSlett
 4. Stemningsfullt bilde :) Skal du poste "Morgen i Jenin" anmeldelsen her inne også? Synes det virker som en spennende bok.

  SvarSlett
 5. Midnattsol er fantastisk flott, og tenk hvor spesilt for f.eks Sara Benicasa? Hun hadde sikkert twitret enda :-).

  Anmeldelsen av Morgen i Jenin legger jeg ut her på bloggen den dagen den står i avisa.

  SvarSlett
 6. Så fint et bilde, og midnattsol... jeg har heller aldri opplevd det, men det MÅ jeg en gang :-)

  SvarSlett
 7. Siden det er så mange som aldri har sett midnattsola så kan vi jo ha bloggtreff i Alta. Jeg har gjestrerom, bloggvenner kan bo der gratis. Nøkkel til ytterdøren blir utlevert, men rødvin må konserveres med vertinnen en kveld. Noe å tenke på til neste sommer :-)

  SvarSlett
 8. For en idé, med bloggtreff i Alta!! Og hvor vi kan se midnattsola! Jeg melder meg på :-D

  SvarSlett
 9. Påmeldig notert Groskro :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar