2 nye bøker lest

Nå er jeg ferdig med Mot Nordavinden av Daniel Glattauer og T. S. Spivets utvalgte verker av Reif Larsen. Begge bøkene skal anmeldes for Altaposten, anmeldelsene kommer her på bloggen når de er publisert.

I kveld skal vi dra til Skillefjorden og ha bål i fjæra. Dette er en tradisjon som familien min og etterhvert venner og venners venner også blir med på. I fjor var vi mange; og med bestemor på plass i campingstolen er alt som det skal være. Nå er hun snart 90 år, og hun har vondt både her og der, men til tross for surt og kaldt vær vil hun delta. Skillefjorden er hennes hjemplass, men det er ingen som har bodd der siden bestemor og bestefar flyttet inn til Alta for 32 år siden. Bildene under er tatt i fjor på Sankthansaften.
Kommentarer

 1. Å, som jeg savner fjord og fjell når jeg ser slike bilder. Det blir liksom ikke det samme med flatlandet og Glomma, samme hvor mye jeg trives her. God midtsommerfeiring!

  SvarSlett
 2. Veldig pent hos deg ser jeg! Dere hadde tydeligvis bra vær for ett år siden da :-)

  Får satse på at du får pakken i morgen. Det er jo ikke så langt til Alta at det trenger å ta så lang tid...

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg lyst til å bade :) Håper du har hatt en fin sthansfeiring.

  SvarSlett
 4. Så veldig fint ut det der. Vet jo hvor fint det kan være der. Fikk plutselig hjemlengsel og Skillefjordlyst når jeg leste teksten og så de fine bildene! Vi hadde en fin tur i fjæra ved Trondheimsfjorden, kan jo selvfølgelig ikke måle seg med Skillefjorden sammen med slekt og venner.
  Martin

  SvarSlett
 5. Så bra at pakken kom i dag! Og ikke så er det bra at du liker de og at de passer! :-)

  SvarSlett
 6. Hei :-)

  Håper du hadde en fin St.hansfeiring i Skillefjorden :-)

  Vi kjører ofte forbi på vei til Nyvoll, og jeg har mange ganger lurt på hvem som har bodd i huset som ligger så fint til med utsikt utover fjorden. Og så er det din bestemors hus - morsomt :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar