Gå til hovedinnhold

Jeg er en hurratopp!

I dag har jeg holdt foredrag på nord-norsk bibliotekkonferanse. Og jeg er så fornøyd! I pausen etter foredraget kom det to bibliotekarer bort til meg og sa at de ønsket at det skulle være flere Solgunner på konferanser, og at jeg hadde vært en HURRATOPP!!!

Tenk for en tilbakemelding!!! Jeg er så fornøyd og så glad og i kveld er det festmiddag!

Hva snakket jeg om? Blogging og litteraturformidling selvsagt!


I mangel av bilder av hurratopper har jeg valgt et bilde av Pål på ett av trollene i Trollholmsund i Porsanger. 

Kommentarer

 1. Hurra for Solgunn til topps!

  SvarSlett
 2. Grattis till fin respons och lyckat framträdande!

  SvarSlett
 3. Ååå så kjekt og gratulerer...nå har du jo virkelig fortjent festmiddag.

  SvarSlett
 4. Så GØY! Komplimenter skal man holde på!!
  Du din HURRATOPP!!! YESS

  SvarSlett
 5. Tusen takk til dere fantastiske medbloggere! Det var en flott festmiddag i går kveld :-)

  SvarSlett
 6. Hurratopp var et flott ord :) Det merkes at du er positiv og engasjert gjennom måten du skriver på her inne også.

  SvarSlett
 7. Helt fortjent!
  - jeg vil også lese om blogging og litteraturformidling. Du kan jo legge det ut vøttu??

  SvarSlett
 8. Jeg kan jo ikke legge ut foredraget mitt, det skal jeg jo reise rundt på festivaler og konferanser med :-)!!! Men, det er klart - noen smakebiter kan jeg jo dele (når jeg er ferdig med alle eksamenen jeg holder på med nå).

  SvarSlett
 9. (gasp), men jeg lover
  å dele med
  INGEN.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Intervju med Roy Jacobsen - om Rigels øyne, om Russland, om spekulasi og veldig mye annet

Publisert i Altaposten 25. september Jeg er på jorda for å skrive romaner
Roy Jacobsen har hatt en eventyrlig suksess med de to første bøkene fra Barrøy, De usynlige og Hvitt hav. Den første boka havnet på kortlisten til Man Booker 2017, en av de mest prestisjetunge litterære prisene i verden. Nå er han aktuell med den tredje boka fra Barrøy, Rigels øyne.
De to første bøkene i serien nærmer seg en kvart million solgte eksemplarer, noe Jacobsen er stolt av.
-Nå er det full rulle fra forlaget med Rigels øyne og det er jeg kjempeglad for. Jeg liker å snakke om bøkene mine og jeg liker at det jeg har skrevet blir lest. Og du vet, man vil jo være vesentlig, man vil at folk skal lese bøkene man har skrevet. Alle forfattere vil det, men det er mangesom vil være litt dydig. Jeg deltar ikke på alt jeg blir invitert på, men å reise rundt å ha forelesninger og snakke om bøkene mine – det gjør jeg mer enn gjerne. Jacobsen er en samfunnsengasjert forfatter, og han er opptatt av de historiene som …

Sommer er lydboktid og jeg har hørt noen fantastiske lydbøker (og noen ikke fullt så fantastiske)

Sommer er lydboktid – eller vent, for meg er egentlig alle årstider lydboktid, men denne sommeren har jeg nok likevel satt en skikkelig personlig rekord i konsumering av lydbøker. Jeg hører lydbøker når jeg rydder i hagen, når jeg kvister og bærer bort, når jeg luker og når jeg går tur med hundene. Nå har vi fire store huskyer, og en liten innehund som trenger trim, så det blir en del muligheter for lydbokkos. Her har jeg skrevet om noen av lydbøkene jeg har hørt.
Bokbloggertreff og Kapittel i Stavanger - Stor grad av gledings!

Årets bokbloggertreff er lagt til Stavanger i forbindelse med litteraturfestivalen Kapittel, og det gir meg en glimrende anledning til å besøke Stavanger for første gang. Jeg gleder meg stort, og flybilletter og hotellrom er bestilt for mange måneder siden. 


Når man leser hundrevis av bøker i året og ELSKER å snakke om leseopplevelsene det gir, sier det seg selv at å treffe andre likesinnede byr på mange positive opplevelser, noe erfaringer fra tidligere bokbloggertreff og litteraturfestivaler bekrefter. Det at bokbloggtreffet er lagt til Kapittelfestivalen gjør at forventingene blir enda høyere, og hver gang jeg leser programmet krysser jeg av nye spennende programposter. I sted oppdaget jeg for eksempel arrangementet: Danmark i krig og Sameland i opprør -  torsdag klokka 16.30  med  Kaspar Colling Nielsen og Tharaniga Raja. Dit skal jeg! Heldigvis kolliderer det verken med Janne Stigen Drangsholt og Winterkrigen som starter klokka 15, eller skrivekurset med Ivo de Figueiredo som sta…