Skitapas med Actic Alta!

Vidunderlige Actic Alta

Fredag 13 mars 2012 var en dag som bød på store kontraster. Jeg kranglet, eller fyrte meg som det heter på nordnorsk.....og så klipte jeg meg og farget håret, og ingen la merke til det..........Så humøret var ganske labert da jeg trasket hjem etter arbeidsdagens slutt. Heldigvis hadde jeg meldt meg på vårens store eventyr arrangert av Actic Alta. Jeg kødder ikke - her en lenken til bildene:

25 damer hadde meldt seg på skitapas. Vi betale 50 kroner for følgende: En liten god drikk før start. Så ble vi busset ca 6 kilometer. Deretter gikk vi to kilometer i lysløpya før vi ble stoppet og fikk servert tre tapasretter med drikke som hører til en fredagskveld. Etter ytterlige en kilometer var det ny stopp - og nå fikk vi servert mer å leske strupen med, og tre nye tapasretter. To nye kilometer ble tilbakelagt før vi avsluttet kvelden med suppe, brød og enda mer å drikke på selve Actic Alta. Noen av oss dro på Alfa Omega på afterski etterpå, med skisko og hele pakka. Pål hentet meg i 23 tia og han mente at jeg så heller teit ut når jeg vaklet meg ut bardøra med ski og staver i strålende humør. Jeg gleder meg allerede til neste års skitapas, for dette var noe av det morsomste jeg har gjort med ski på fotan!

Jeg er den eneste med lue - lilla selvfølgelig :-), og dette er tatt på første stopp.

Kommentarer

 1. Det hørtes artig ut!! :-) Og den lilla lua di er knall-fin!

  God helg :-)

  SvarSlett
 2. Enig i at lua var fin
  , og jeg skjønner at hvis man bor der snøen aldri smelter må man lære seg å like skiene. JEG, derimot, hadde ikke overlevd fram til første drikkestasjon!

  SvarSlett
 3. Groskro: Artig var det og takk for luekommentar -den er jo fin :-)

  Ingalill : Jeg arbeider med å prøve å like ski. Det er ikke alltid det går så bra, men med hunder eller vin og tapas i løypa går det forbausende fort og artig er det!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar