Meyer 2010 - 2012

Meyer februar 2010 - oktober 2012 

Jeg er så lei meg. Så fryktelig trist. Men sånn er det. Hadde man ikke blitt lei seg når de ble borte, hadde jo det også vært trist.Kommentarer

 1. Uff... Det var jo altfor tidlig! Om det var ventet eller ikke; det er like trist uansett, og du har virkelig all min medfølelse.
  Sorg er kanskje prisen vi må betale for kjærlighet...

  SvarSlett
 2. Nei, nei.
  Også bare 2 år
  , det er jo ingenting.

  SvarSlett
 3. Huff da Solgunn. Det var trist. Tenker på deg.

  SvarSlett
 4. Dette var veldig trist, Solgunn. Det er alltid vondt å miste et dyr, jeg blir så fryktelig knyttet og glad i disse skjønne pelsdottene. Tenker på deg. Stor klem fra Silje og bokpusen Narnia (som mamman nå håper blir minst 100 år...).

  SvarSlett
 5. Ja, det er så trist. Meyer var min datter og kjæresten hennes sin hund, som vi hadde mye og som bodde hos oss i perioder. I høst ble han omplassert til Troms. Trist det også, men omplassering er jo greit. Men så kom ringte Torunn i går kveld og sa at Meyer var avlivet, han hadde slåss med en anna hund - eier hadde prøvd å skille, og Meyer hadde bitt den nye eieren. Og man kan ikke ha hunder som biter - sånn er det bare, og det er fryktelig trist, for han var sofahund og kosehund og vi var så glad i han.

  SvarSlett
 6. All mulig medfølelse fra min side! Kjempetrist når et familiemedlem blir borte.

  SvarSlett
 7. Er det ikke å regne med at man kan bli bitt når man prøver å skille 2 slossende hunder?

  SvarSlett
 8. Ja - det er det og derfor er det ekstra ekstra fælt og grusomt! Og jeg er fremdeles veldig lei meg.

  SvarSlett
 9. uff og uff...det er så trist å miste en hund. God klem til dere.

  Vi måtte ta bort vår hund i mars, han ble tre år, han beit en venninne av meg som var på besøk hos oss. Og det er så forferdelig trasig...

  Mange gode tanker til dere Solgunn :-)

  SvarSlett
 10. Så trist! Sønnen min har hund og jeg kjenner hvor glad vi er i han enda han langt i fra er noen kosehund. Tenker på deg!

  SvarSlett
 11. Ånei ånei!! Det er så trist, jeg vet akkurat hvordan du har det!

  SvarSlett
 12. Hei Vibeke, Bente og Drengern: Ja, dere vet jo alle hvor fælt det er - men heldigvis finnes det masse flotte hunder rundt oss, og i dag har vi vært på lang tur med tre av dem. Deilig! Nesten ingenting som slår en god søndagstur med lomman full av godbiter og hunder som får springe løs, men som likevel mest vil gå helt nært :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar