Tiller vant P2-lytternes romanpris for 2010

Tenk at Carl Frode Tiller vant P2-lytternes romanpris! Jeg har Tillerfobi, men for dere som ikke lider av det er dette sikkert fantastisk! Jeg gleder meg bare til Nordisk råds litteraturprisvinneren blir ropt opp, for det kommer til å bli Grimsrud!

Kommentarer

 1. Hei. Jeg har ikke lest Tiller enda, men har ham egentlig på listen for fremtidens lesing....så får vi se. God helg til deg.

  SvarSlett
 2. Hurra hurra :-))

  Du får høre lydboka mens du foretar aggressive gulvvask, du leste jo tross alt Vågen.

  (jeg tror Olsen vinner, noe så uforståelig må være svinaktig bra, på figurativkunstvis)

  SvarSlett
 3. Jeg er spent på Innsirkling 2 nå, siden du absolutt ikke greier å lese Tiller :-) Jeg leste bok en for snart 2 år siden og syntes den var bra.

  Men det blir når jeg har ordnet lånekort på biblioteket og boka er ledig - en gang i 2012 eller noe :-) Jeg regner med det er lang kø på denne enda.

  Og "En dåre fri" er kjempebra, de andre har jo fått blandet kritikk av dere "samlesere", så de tror jeg ikke at jeg kommer til å lese noen gang.

  Ha en fin søndag! :-)

  SvarSlett
 4. Fru Tunheim: Regner med at du forteller hvis du leser Innsirkling. Blir spennende å se om du liker han.

  Ingalill: Hurra hurra du! Dessuten klarte jeg ikke vågen, det var noe med de mishandlede hundene. Og hvis Olsen vinner så lover jeg å springe maraton med deg!

  Groskro: Har du enda ikke ordnet lånekort! Jeg roper det ut her hjemme i Altastua! Og jeg skal ikke lese Innsirkling 2, har bestemt at den der fobien min ikke trenger å utfordres. Jeg får litt kløe av Tiller...

  SvarSlett
 5. Eg liker Tiller, så eg seier også hurra! Eg har ikkje fått lese Innsirkling 2 endå, men Skråninga står på topp-ti-lista mi og Innsnirkling 1 er også veldig god. (Har du ikkje lese ferdig Vågen? Betyr det at eg kan slutte å skamme meg over at eg har hatt boka liggjande med bokmerket på side 92 i over tre veker nå?)

  SvarSlett
 6. Bai, du har ingenting å skamme deg over. Jeg kasta håndkleet rundt side 20 og jeg er stolt av det!

  SvarSlett
 7. Då bestemmer eg meg for å gi opp, eg også.

  SvarSlett
 8. hehe - solgunn,
  jeg skulle bare klippe av meg håret da - men hvis du heller vil løpe maraton, er jeg forfengelig nok til å bli med.
  (blir så vanskelig med nettinga som skallet.)

  SvarSlett
 9. Ja, netting må man nesten fortsette med, og jeg ville ALDRI sagt at jeg skulle løpe maraton hvis jeg trodde Olsen kunne vinne, for jeg er pt på nivå 0,5 av 10 og det tar sin tid - men nå blir det ekstra spennende, for jeg holder hva jeg lover (Skulle bare mangle :-) ), og vi kan springe sammen, men gi meg ett år! Men herligheten hva er det jeg stresser med, det blir jo Grimsrud!

  SvarSlett
 10. Mener bestemt at du skrev et innlegg om Innsirkling og fobien, men får heller bruke dette.
  - føler veldig sterkt nå at Olsen burde vunnet, da hadde vi vært godt i gang med treninga. Nette og spreke!
  Men det blir nok maraton likevel, engang, kanskje neste gang Olsen blir nominert!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar