127 HOURS - KinoturHelt siden jeg hørte om mannen som skar av seg armen for å komme seg løs etter at den ene armen hans satt fast under en stein har jeg vært fascinert av historien, og tenkt mye på det. Og da jeg hørte at historien var blitt en film var det aldri tvil, denne filmen skulle jeg se.

Men er jeg fornøyd? Likte jeg det jeg så?

For det første; musikken var altfor høy og stressende i begynnelsen av filmen, og ja jeg skjønner hvorfor, men likevel, jeg likte det ikke.
For det andre; denne filmen trigget klaustrofobien min, og jeg kjente at jeg ble svimmel flere ganger mens jeg satt i kinosalen. Å sitte fast i en fjellsprekk, med den ene armen ødelagt under en stor stein må være helt jævlig!
For det tredje; Den scenen der han faktisk skjærer av seg armen og det er blod overalt er helt grusom.

Sa jeg for mye nå? Nei det gjorde jeg ikke, for det er jo det filmen handler om, og "alle" som skal se den vet at hovedpersonen sitter fast under en stein og at han må skjære av seg armen for å overleve. På slutten måtte jeg felle noen tårer, og da er konklusjonen - god film!

Kommentarer

 1. Jeg har vurdert om jeg skulle se denne filmen, men etter din oppsummering står jeg over. Både fordi jeg strever med klaustrofobi og ikke minst fordi jeg ikke tåler å se blod.

  SvarSlett
 2. Så et program om denne mannen - og da også om den selvsamme filmen. Tror jeg fikk nok informasjon gjennom å se det programmet. Litt av en historie, men om jeg vil se den. Tja, tror kanskje ikke det.

  SvarSlett
 3. Denne SKULLE jeg se, nå hopper jeg over den og venter til den kommer på DVD. Orker ikke å se på en so skjærer av seg armen, og i hvertfall ikke når jeg vet at det er en sann historie.

  Men på DVD vet du, da kan jeg spole og skru ned lyden :-D

  SvarSlett
 4. "som" skulle det stå, og ikke "so"... Mangler "m'en" på PC'en sjøh :-)

  SvarSlett
 5. Det å vite at det er en sann historie gjør hele filmen sterk ihvertfall. Nå føler jeg at jeg har skremt dere vekk fra den, og det var jo ikke meninga.....

  SvarSlett
 6. Du har ikke skremt meg, bare advart meg :-) Og det er veldig bra!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar