Gå til hovedinnhold

Endelig fikk jeg se Up In The Air!Jeg hadde gledet meg lenge til å se denne, og forundelig nok trodde jeg at handlingen skulle utvikle seg i en helt annen retning enn den jeg så på filmen. Rart hva man kan innbille seg. Det var en sånn passe god film, ikke noe høydepunkt, men George Clooney er jo vakker så det rekker.

Kommentarer

 1. Jeg så denne på ferieflyet i sommer - på grunn av vakre Clooney.
  Ble også overrasket over slutten.

  Har du begynt på neste nordisk bok forresten, eller tok Vågen knekken på deg?

  SvarSlett
 2. Helt enig George Clooney er vakker. Filmen har jeg ikke sett, men jeg ønsket meg den til jul. Og siden jeg ikke fikk den, så må jeg vel kjøpe den selv eller vente til den kommer på TV :-)

  SvarSlett
 3. Det går ikke an å være så PEN og KJEKK og SEXY som George Clooney. Vi har akkurat planlagt George Clooney kveld. Jeg gleder meg over gjennomsnittet. Jeg synes filmen var ganske søt, jeg.

  SvarSlett
 4. George Clooney er alltid verdt å se (på) :-)

  SvarSlett
 5. Ingalill: Er godt i gang med den ålandske, satt på kafe og leste i dag, liker den!

  Groskro: Selvfølgelig må du se den - du kan låne den på biblioteket!

  knirk: Og jeg kunne dessuten godt tenkt meg å være med på George Clooney kveld.....

  Vibeke: Alltid, uten unntak!

  SvarSlett
 6. Vet ikke om jeg er eneste hane i kurven her, men jeg syns også George Clooney er vakker. Han er faktisk så irriterende vakker at jeg nesten blir sur av det. Men bare nesten. Han er nemlig vakker.

  Filmen? Den traff meg mer enn de fleste. Kanskje det er en guttefilm for gutter med myke hjerter godt gjemt under tredagersskjegget og 40 cm lenger ned?

  SvarSlett
 7. Jeg skjønner det der med irritasjonen Geir, men samtidig er det jo rett som du sier; han er for vakker.

  SvarSlett
 8. Herregud, han er så sykt kjekk. Jeg så nylig 'The American' og dånte omtrent.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Alle mot 1 - et program som dyrker og viser frem menn

Lørdagsunderholdning 
Alle mot 1, storsatsningen til NRK samler et stort antall nordmenn foran skjermene, og i kveld, etter å ha sett på programmet flere lørdagskvelder begynte jeg å undres over den underlige kjønnsbalansen for de som utfører konkurransene. Etter å ha foretatt en opptelling syns jeg at resultatet er skremmende. Program 7 er sesongens lavmål med 0 kvinnelige utøvere. Lysten til å se hvordan kjønnsbalansen har vært i de tidligere sendte programmene ble så påtrengende at jeg bare måtte ta en kjapp gjennomgang.

Jeg har tatt vekk eksperimenter der det er mange utøvere, og der det er f.eks to utøvere,  men der begge kjønn er representert. 
Program 1; Knut Johan med kanonball, Thea i kickboxing, Fredric i drifting, Eirik i trommesolo, to franske menn som er paragliderpiloter: Resultat; 5 menn og 1 kvinne.
Program 2; Sigrid i spydkast, Stian i turning, Øystein bilkjører: 2 menn, 1 kvinne. 
Program 3; basespillspillerne Martinius og Ryan, Shuffleboard Ylva, tennisspiller Marle…

Tina Lisø : Bare en tanke : 76 sider

Nydelige dikt om hverdagen og kjærligheten som gjør deg bevisst kraften av å være NÅ!
Det er ikke sånn at jeg kjenner Tina kjempegodt, men jeg kjenner henne litt, og alt det jeg vet fra møtene med henne, og fra det folk forteller om møtene med henne gjør at jeg kan si at den boka som hun nå gir ut er en typisk Tinabok.
Tina er altså ganske nydelig, og hun sprer varme og glede både personlig og nå gjennom egen poesi. Jeg har fulgt henne på Instagram i flere år, og da hun begynte å legge ut dikt ble jeg litt forbauset over at hun ikke nevnte forfatteren til diktene! Kanskje hun ikke visste at det var ansett som lite heldig å publisere dikt uten å kreditere den som hadde skrevet verket? Tenke jeg. Men der tok jeg jo gruelig feil, for diktene var det jo Tina selv som hadde skrevet. Jeg deler tre dikt fra samlingen, og jeg kan jo ikke anmelde denne siden jeg kjenner Tina, men jeg kan fortelle om den og jeg kan si at jeg syns at boka er helt nydelig!


Trenger bare noen minutter
Trekker meg ba…

Intervju med Tharaniga Rajah og anmeldelse av debutromanen Det er lenge til skumring

Publisert i Altaposten 31.10. 2018


Debuterer med bok om krig mellom samer og nordmenn
Det var i midten av september jeg første gang så navnet Tharaniga Rajah. Hun var en norsk debutant som skulle delta på litteraturfestivalen Kapittel i Stavanger i en programpost som het Danmark i krig og Sameland i opprør. Jeg skjønte at jeg måtte få vite mer om denne forfatteren, og da passet det jo godt at jeg hadde planlagt en stavangertur akkurat den helga. 
Tharaniga Rajah er født i 1984 i Moi i Rogaland, og hun sier at hun har dobbel identitet, hun er en tamilsk rogalending. Hun debuterer i slutten av oktober med Det er lenge til skumring, en skjønnlitterær utgivelse som i følge forlaget er lagt til en alternativ norsk virkelighet. Norge har utsatt samene for utrenskning og den skandinaviske krigen er over. En mor og en datter flytter til Karasjok for å prøve å bli en del av fellesskapet i den nye samiske staten.Samer fra hele verden reiser til Finnmark for å skape seg et nytt liv der, men den nye…