Gå til hovedinnhold

Endelig fikk jeg se Up In The Air!Jeg hadde gledet meg lenge til å se denne, og forundelig nok trodde jeg at handlingen skulle utvikle seg i en helt annen retning enn den jeg så på filmen. Rart hva man kan innbille seg. Det var en sånn passe god film, ikke noe høydepunkt, men George Clooney er jo vakker så det rekker.

Kommentarer

 1. Jeg så denne på ferieflyet i sommer - på grunn av vakre Clooney.
  Ble også overrasket over slutten.

  Har du begynt på neste nordisk bok forresten, eller tok Vågen knekken på deg?

  SvarSlett
 2. Helt enig George Clooney er vakker. Filmen har jeg ikke sett, men jeg ønsket meg den til jul. Og siden jeg ikke fikk den, så må jeg vel kjøpe den selv eller vente til den kommer på TV :-)

  SvarSlett
 3. Det går ikke an å være så PEN og KJEKK og SEXY som George Clooney. Vi har akkurat planlagt George Clooney kveld. Jeg gleder meg over gjennomsnittet. Jeg synes filmen var ganske søt, jeg.

  SvarSlett
 4. George Clooney er alltid verdt å se (på) :-)

  SvarSlett
 5. Ingalill: Er godt i gang med den ålandske, satt på kafe og leste i dag, liker den!

  Groskro: Selvfølgelig må du se den - du kan låne den på biblioteket!

  knirk: Og jeg kunne dessuten godt tenkt meg å være med på George Clooney kveld.....

  Vibeke: Alltid, uten unntak!

  SvarSlett
 6. Vet ikke om jeg er eneste hane i kurven her, men jeg syns også George Clooney er vakker. Han er faktisk så irriterende vakker at jeg nesten blir sur av det. Men bare nesten. Han er nemlig vakker.

  Filmen? Den traff meg mer enn de fleste. Kanskje det er en guttefilm for gutter med myke hjerter godt gjemt under tredagersskjegget og 40 cm lenger ned?

  SvarSlett
 7. Jeg skjønner det der med irritasjonen Geir, men samtidig er det jo rett som du sier; han er for vakker.

  SvarSlett
 8. Herregud, han er så sykt kjekk. Jeg så nylig 'The American' og dånte omtrent.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Vigdis Hjorth - resirkuleringens dronning!

Klassisk fortrengning?
Sist uke ble det kjent at Vigdis Hjorth fikk Bokhandlerprisen for Arv og Miljø, en bok som Vigdis Hjorth de siste tjue årene har skrevet mange versjoner av, med litt endring i kronologi og navn på persongalleri, men jeg vil hevde at rundt halvparten av Arv og Miljø finner du i Tredje person entall fra 2008, Hva er det med mor fra 2000 og med Hånden på hjertet fra 1989. Arv og miljø skiller seg ut fra Tredje person entall med at hovedpersonen sier høyt at det er begått overgrep, i de andre bøkene er dette mer vagt. Jeg gratulerer Vigdis Hjorth med prisen, hun skriver som alltid godt, men jeg la merke til at hun i anledning prisutdelingen igjen insisterer på at hun ikke skriver selvbiografisk og ikke forstår hvorfor noen kan tro noe slikt. Jeg finner det mer enn merkelig at Vigdis Hjorth ikke skjønner hvorfor noen ikke klarer å lese mange av bøkene hennes uten å lese selvbiografisk. Kunnskapen vi har om forfatteren Vigdis Hjorth har vi jo fra henne selv. Hun har i…

Har Vigdis Hjorth gitt oss hovednøkkelen til sitt forfatterskap med Arv og miljø?

Lekkasjer
Ingunn Øklands anmeldelse av Vigdis Hjorths siste bok, Arv og miljø (Hjorth, 2016)i Aftenposten 11. september og debatten Aftenposten initierte med sin ”etterforskning” av Vigdis Hjorths liv ble starten på høstens store virkelighetsdebatt. Økland avsluttet sin anmeldelse med denne konklusjonen:
«I mine øyne blir romanen stående og dirre i spenningsfeltet mellom dikt og liv og alle de etiske problemstillingene denne sammenblandingen fører med seg. Faktisk er dette en romanutgivelse som lettere lar seg forsvare jo virkeligere incesthistorien er. Skulle anklagen være oppdiktet, har både forfatter og forlag kastet et mistankens lys over en uskyldig person.» (Økland, 2016a)
I Arv og miljø er hovedpersonen den godt voksne Bergljot som for mange år siden brøt med familien. Romanen begynner med at det er fem måneder siden faren døde, og Bergljot ser tilbake på hendelsene som førte til bruddet med familien og hva som skjedde etter at to av søsknene fikk tilbud om å overta foreldrenes t…