Gå til hovedinnhold

Smakebit på en søndag, ble til smakebit på natt til mandag!

På bloggen My Online Library fant jeg denne søte utfordringen.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!


Åpne boken du leser i nå . Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).

Og her er mitt bidrag:

"I nederste høyre boks lanseres her "prosjekter" som verken har klare mål eller klare fremgangsmåter. I realiteten er slike prosjektet da i grenseland for å kunne defineres som prosjekter."

Denne spennende boken heter Mer effektivt prosjektarbeid og det er Svein Arne Jessen som har skrevet den. Må enda lese litt til i den før jeg går og legger meg!

Kommentarer

 1. Prosjektarbeid ja, det var alltid litt skrekken for meg. Har vel ikke vært med på det etter at jeg ble voksen men husker fra skolegang at det alltid var noen som sluntret unna.

  Utfordringen har forresten opphav hos meg :) Legger inn linken til innlegget ditt i oversikten der jeg.

  SvarSlett
 2. Tar utfordringen:

  "In the early days of autumn, after a storm had blown in from the north, the fast-moving waters of the Bosphorus were too cold for swimming, and my melancholy had soon darkened beyond the point at which I could still hide it."

  "The museum of innocence" by Orhan Pamuk
  (Brilliant so far... kanskje du må lese den?)

  SvarSlett
 3. Fin utfordring! Fra før av deler jeg jo sitater jeg liker veldig godt på bloggen min, men det er som regel en stund etter at jeg har lest selve boken.

  (Og nå leser jeg ex.fac.-pensum, og det tror jeg er ganske uinteressant. Ugh.)

  SvarSlett
 4. Ladybug - Flott utfordring :-)

  Kristin: Kanskje på plass i London nå? Er glad i Orhan Pamuk, så det skal vi ikke se bort fra.

  Kathleen: Det er noe med den der pensumlitteraturen som ikke fenger så veldig, - jeg vet!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Alle mot 1 - et program som dyrker og viser frem menn

Lørdagsunderholdning 
Alle mot 1, storsatsningen til NRK samler et stort antall nordmenn foran skjermene, og i kveld, etter å ha sett på programmet flere lørdagskvelder begynte jeg å undres over den underlige kjønnsbalansen for de som utfører konkurransene. Etter å ha foretatt en opptelling syns jeg at resultatet er skremmende. Program 7 er sesongens lavmål med 0 kvinnelige utøvere. Lysten til å se hvordan kjønnsbalansen har vært i de tidligere sendte programmene ble så påtrengende at jeg bare måtte ta en kjapp gjennomgang.

Jeg har tatt vekk eksperimenter der det er mange utøvere, og der det er f.eks to utøvere,  men der begge kjønn er representert. 
Program 1; Knut Johan med kanonball, Thea i kickboxing, Fredric i drifting, Eirik i trommesolo, to franske menn som er paragliderpiloter: Resultat; 5 menn og 1 kvinne.
Program 2; Sigrid i spydkast, Stian i turning, Øystein bilkjører: 2 menn, 1 kvinne. 
Program 3; basespillspillerne Martinius og Ryan, Shuffleboard Ylva, tennisspiller Marle…

Tina Lisø : Bare en tanke : 76 sider

Nydelige dikt om hverdagen og kjærligheten som gjør deg bevisst kraften av å være NÅ!
Det er ikke sånn at jeg kjenner Tina kjempegodt, men jeg kjenner henne litt, og alt det jeg vet fra møtene med henne, og fra det folk forteller om møtene med henne gjør at jeg kan si at den boka som hun nå gir ut er en typisk Tinabok.
Tina er altså ganske nydelig, og hun sprer varme og glede både personlig og nå gjennom egen poesi. Jeg har fulgt henne på Instagram i flere år, og da hun begynte å legge ut dikt ble jeg litt forbauset over at hun ikke nevnte forfatteren til diktene! Kanskje hun ikke visste at det var ansett som lite heldig å publisere dikt uten å kreditere den som hadde skrevet verket? Tenke jeg. Men der tok jeg jo gruelig feil, for diktene var det jo Tina selv som hadde skrevet. Jeg deler tre dikt fra samlingen, og jeg kan jo ikke anmelde denne siden jeg kjenner Tina, men jeg kan fortelle om den og jeg kan si at jeg syns at boka er helt nydelig!


Trenger bare noen minutter
Trekker meg ba…

Bokbloggertreff og Kapittel i Stavanger - Stor grad av gledings!

Årets bokbloggertreff er lagt til Stavanger i forbindelse med litteraturfestivalen Kapittel, og det gir meg en glimrende anledning til å besøke Stavanger for første gang. Jeg gleder meg stort, og flybilletter og hotellrom er bestilt for mange måneder siden. 


Når man leser hundrevis av bøker i året og ELSKER å snakke om leseopplevelsene det gir, sier det seg selv at å treffe andre likesinnede byr på mange positive opplevelser, noe erfaringer fra tidligere bokbloggertreff og litteraturfestivaler bekrefter. Det at bokbloggtreffet er lagt til Kapittelfestivalen gjør at forventingene blir enda høyere, og hver gang jeg leser programmet krysser jeg av nye spennende programposter. I sted oppdaget jeg for eksempel arrangementet: Danmark i krig og Sameland i opprør -  torsdag klokka 16.30  med  Kaspar Colling Nielsen og Tharaniga Raja. Dit skal jeg! Heldigvis kolliderer det verken med Janne Stigen Drangsholt og Winterkrigen som starter klokka 15, eller skrivekurset med Ivo de Figueiredo som sta…