Gå til hovedinnhold

Innsirkling 1

Seier eg, seier ho, eg høyrar ka ho seier, eg seier, så seier vi det, eg seiar, ho seiar, og ho seier, og eg ser og ho ser og eg ser og eg gidd ikkje meir.

Kommentarer

 1. ((shocked))

  - pstt, du glemte freistar, hører du hvor sant det er?

  SvarSlett
 2. Ojsann, likte du ikke den? :-) Litt overrasket, men det er jo artig å se at smaken er så forskjellig :-D

  SvarSlett
 3. Jeg klarte noen avsnitt inn i Siljes versjon, så kjente jeg at dette - nei DETTE er helt uaktuelt å bruke tiden på. Det stritter imot og eg freista å halde opp! Gjentakelser og gjentakelser og gjentakelser.

  SvarSlett
 4. Haha, bra det er forskjellige meninger! Har stått i bokhandlelen og holdt i denne boka, men ikke kjøpt den. Fikk på en måte den følelsen du uttrykker her...

  SvarSlett
 5. Jeg har kjøpt innsirkling og har tenkt å lese den om ikke altfor lenge. Jeg synest det er litt godt å se at det er ikke alle som synest Tiller er kongen av samtidslitteratur. Så enten vil jeg elske den eller så vil jeg ikke like den. Jeg trenger ikke å bli så innmari skuffa.

  SvarSlett
 6. Hehe, tydelig at Tiller ikke er din smak :) Hadde tenkt å gi deg boka Innsirkling 2, men har ombestemt meg. Jeg liker deg for godt til å pine deg ytterligere :)

  SvarSlett
 7. Morsom anmeldelse! Kort og konsis!

  SvarSlett
 8. Den falt ikke helt i smak, skjønner jeg.

  SvarSlett
 9. *ler*

  Held på med Innsirkling 2 no. Kjende at det gikk litt treigt å komme i gang. Men så, litt uti Ole - den første personen si historie - lausna det. Og greip meg fast. For eg tykkjer Tiller går så truverdig inn i hovudet på folk.

  :-)

  SvarSlett
 10. Jeg lurer på hva dere godtfolk har sett i Innsirkling? Selv etter å ha lest anmeldelsene deres er jeg like forundret - og glad for at vi har forskjellig smak!

  SvarSlett
 11. Hehehe! Jeg kan ikke si at jeg har 100% overbevist når jeg leste bok 1, og jeg er heller ikke helt overbevist nå når jeg leser bok 2.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Alle mot 1 - et program som dyrker og viser frem menn

Lørdagsunderholdning 
Alle mot 1, storsatsningen til NRK samler et stort antall nordmenn foran skjermene, og i kveld, etter å ha sett på programmet flere lørdagskvelder begynte jeg å undres over den underlige kjønnsbalansen for de som utfører konkurransene. Etter å ha foretatt en opptelling syns jeg at resultatet er skremmende. Program 7 er sesongens lavmål med 0 kvinnelige utøvere. Lysten til å se hvordan kjønnsbalansen har vært i de tidligere sendte programmene ble så påtrengende at jeg bare måtte ta en kjapp gjennomgang.

Jeg har tatt vekk eksperimenter der det er mange utøvere, og der det er f.eks to utøvere,  men der begge kjønn er representert. 
Program 1; Knut Johan med kanonball, Thea i kickboxing, Fredric i drifting, Eirik i trommesolo, to franske menn som er paragliderpiloter: Resultat; 5 menn og 1 kvinne.
Program 2; Sigrid i spydkast, Stian i turning, Øystein bilkjører: 2 menn, 1 kvinne. 
Program 3; basespillspillerne Martinius og Ryan, Shuffleboard Ylva, tennisspiller Marle…

Tina Lisø : Bare en tanke : 76 sider

Nydelige dikt om hverdagen og kjærligheten som gjør deg bevisst kraften av å være NÅ!
Det er ikke sånn at jeg kjenner Tina kjempegodt, men jeg kjenner henne litt, og alt det jeg vet fra møtene med henne, og fra det folk forteller om møtene med henne gjør at jeg kan si at den boka som hun nå gir ut er en typisk Tinabok.
Tina er altså ganske nydelig, og hun sprer varme og glede både personlig og nå gjennom egen poesi. Jeg har fulgt henne på Instagram i flere år, og da hun begynte å legge ut dikt ble jeg litt forbauset over at hun ikke nevnte forfatteren til diktene! Kanskje hun ikke visste at det var ansett som lite heldig å publisere dikt uten å kreditere den som hadde skrevet verket? Tenke jeg. Men der tok jeg jo gruelig feil, for diktene var det jo Tina selv som hadde skrevet. Jeg deler tre dikt fra samlingen, og jeg kan jo ikke anmelde denne siden jeg kjenner Tina, men jeg kan fortelle om den og jeg kan si at jeg syns at boka er helt nydelig!


Trenger bare noen minutter
Trekker meg ba…

Bokbloggertreff og Kapittel i Stavanger - Stor grad av gledings!

Årets bokbloggertreff er lagt til Stavanger i forbindelse med litteraturfestivalen Kapittel, og det gir meg en glimrende anledning til å besøke Stavanger for første gang. Jeg gleder meg stort, og flybilletter og hotellrom er bestilt for mange måneder siden. 


Når man leser hundrevis av bøker i året og ELSKER å snakke om leseopplevelsene det gir, sier det seg selv at å treffe andre likesinnede byr på mange positive opplevelser, noe erfaringer fra tidligere bokbloggertreff og litteraturfestivaler bekrefter. Det at bokbloggtreffet er lagt til Kapittelfestivalen gjør at forventingene blir enda høyere, og hver gang jeg leser programmet krysser jeg av nye spennende programposter. I sted oppdaget jeg for eksempel arrangementet: Danmark i krig og Sameland i opprør -  torsdag klokka 16.30  med  Kaspar Colling Nielsen og Tharaniga Raja. Dit skal jeg! Heldigvis kolliderer det verken med Janne Stigen Drangsholt og Winterkrigen som starter klokka 15, eller skrivekurset med Ivo de Figueiredo som sta…