Kanskje en annen gang?

I flere år har jeg gått forbi denne boka i bokhylla og hver eneste gang jeg har sett den har jeg tenkt å nå må jeg snart lese den. For noen dager siden tok jeg den ut og bar den på soverommet og la den på nattbordet. Nå skulle det skje. Jeg gledet meg, for jeg har lest en bok før som denne forfatteren har skrevet; Den uendelige kjærlighetens historie og det er en av mine favorittbøker. Men hva skjedde? Ja, det skal jeg fortelle dere nå! Jeg leste tre sider, oppdaget at dette var en monolog på 134 sider og bestemte meg for å legge boka bort. Så nå står den igjen i bokhylla, kanskje jeg tar den frem om noen år. Hvem vet?

Kommentarer

 1. Den vidunderlige kjærlighetens historie av Vallgren er jo så bra, at jeg kunne ha plukket opp denne boka. Men nå er jeg altså advart, en monolog er nok ikke noe for meg.

  Sv: God bedring! Kjedelig å være forkjølet med feber, samtidig som været ikke er det beste der nordpå. Men nå går det mot sommer lell da:-)

  SvarSlett
 2. Hm...prøvde å legge inn en kommentar, men da begynte maskinen min å hikke. Nytt forsøk. Jo, altså, Den vidunderlige kjærlighetens historie står og venter på meg i hylla mi - og det gleder jeg meg til.

  SvarSlett
 3. Groskro : Takk takk - føler meg mye bedre. I dag har vi hele 3 varmegrader og om noen uker kan vi rake plenen.

  Knirk : Det er jo noe å glede seg til, jeg ser frem til anmeldelsen :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar