Eksotiske Finnmark

Yepp, jeg vet at dette er en blokblogg, men jeg må bare dele noen bilder jeg tok i dag på tur fra Hammerfest. Det er 14 mil mellom Hammerfest og Alta, og siden helsepolitikk også er distrikspolitikk må vi som bor i Alta reise disse 14 milene hvis vi har noen sykehusærend. Og i dag var det min tur, og jeg kjører ikke alene 14 mil, så Pål måtte bli med meg. Vi hadde en kjempefin tur, og jeg hadde mitt gamle kamera med slik at jeg kunne dokumentere. 
Sennalandet - Finnmarksvidda

En rein i galopp, det var masse rein langs veien, og noen simpler hadde akkurat kalva, men da jeg så det ble jeg så oppslukt av hvor vakker kalvene var at jeg glemte å ta bilde.
En gang kjørte jeg over Sennalandet med en student fra Tanzania, og da hun så alle reinene ropte hun:  Oh, look, a lot of antilopes! Og så fortalte hun hvor rart det var at vi kunne kjøre så fort, for hun var vant til å måtte ta hensyn til løvene. Det var også ganske eksotisk. 


Dette er jo et superdårlig bilde, tatt mens jeg holder kamera opp i lufta og knipser mens vi kjører, ser jo helt forstyrra ut, men jeg skulle bare vise hvor frodig og grønt det er i Alta nå, og hvor stor forskjell det er fra første bilde som er tatt 30 minutter før. 

Ble ferdig med Barnepiken av Kathryn Stockett mens jeg satt i timevis og ventet, anmeldelse kommer snart. 


Kommentarer

  1. Rein er jo nesten like eksotisk som løver :-)
    Fine bilder.
    - og gleder meg til Barnepikeomtale - er bare halvveis selv.

    SvarSlett
  2. Ja vi er heldige som bor på et så vakkert sted :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar