Min Britt Karin Larsen dagI dag har jeg vært så heldig å få være med på to foredrag der min store litterære heltinne, Britt Karin Larsen har fortalt om sitt forfatterskap og litt om sitt liv.

Først møttes vi på biblioteket, på min jobb og så gikk vi sammen opp til Alta videregående skole. Der var femti elever klar til å høre henne snakke om minoriteter og hvordan det kan kjennes å være alene. Elevene var engasjerte og stilte relevante spørsmål, og det var veldig morsomt å følge med på.

Så gikk vi tilbake til biblioteket, en nydelig tur i kaldt og klart vintervær.

Nå i ettermiddag har hun hatt foredrag på Alta bibliotek. Det kom masse folk, og budskapet til Britt Karin berørte mange av tilhørerne. Det var flere som måtte opp og tørke en tåre i øyenkroken.

Jeg er snart ferdig med femte bok i serien om folkene på Finnskogen, og jeg storkoser meg med boka. Det er lyrisk, vakkert og jeg ble så glad da Britt Karin fortalte at hun var begynt å skrive på bok seks. Hurra!


Kommentarer

  1. Bok seks? Er det snt? HURRA!!! Jeg lånte bok fem som ebok fra biblioteket og tenkte å lese den på mobilen, men det ble så slitsomt for øynene at jeg nå står i kø for å låne papirutgaven.

    SvarSlett
  2. Ja - det er helt sant :-) så det er bare å glede seg :-)

    SvarSlett
  3. jeg gleder meg enormt til bok nr:6, Disse bøkene er det beste jeg noen gang har lest,

    SvarSlett

Legg inn en kommentar