2 anmeldelser levert!

Bare mamma som er Gud og Kjempenes fall er nå lest og kritisert og kommer sikkert i avisa før jul. Ellers har jeg vært på 10 dagers viddeferie. Skulle egentlig til Marokko, men med flere store arbeidskrav som skal inn til jul og en høst som for min del har bestått av mye reising ble vi enige om at 10 dager på vidda ville være mest avslappende. Jeg har fartet så mye at da jeg skulle til Trondheim for 2 uker siden så la hunden seg i kofferten og ulte!

Det var rimelig kaldt da vi starta mot Kautokeino, men vi har kosa oss masse.
Men det var utrolig deilig å komme hjem til sivilisasjonen, varmt vann, innedo, dusj, lys, og telefon.

Tatt 3. desember mot sør - mørketid i nord trenger ikke være helt mørk.

Lappmeis, sto 20 cm fra den - fikk masse flotte bilder!


Kommentarer

 1. Synes du har så mange fine villmarksbilder - eller er det bare sånn det ser ut, jevnt over, der oppe i nord?

  SvarSlett
 2. Lappmeis! Så moro. Jeg er litt hobbiornitolog på fuglebrettnivå. Fint bilde.

  SvarSlett
 3. Flotte bilder! Du får med deg mye på turene, forstår jeg. Hils hunden så mye. Lille Daxeé forstår hvordan han har det. Daxepappaen hans har også vært for mye bortreist i høst...

  SvarSlett
 4. Så spennende! Nydelige bilder. Kan nesten kjenne frosten i neseborene. Gleder meg til å lese dine anmeldelser. Du legger dem ut på blogg når de kommer på print - ikke sant?

  SvarSlett
 5. Anita: Tusen hjertelig takk!

  Ingalill: Det er bare sånn det ser ut her :)

  knirk: Lappmeis er ganske uvanlig her i nord også. Jeg er også hobbyornitolog - mater fuglene og har en blåmeis på loftet :-) 2. sesong, han/hun er så søt så!

  Ståle: Tusen takk, har hilst til hunden. Han er strålende fornøyd etter å ha fått 100 % oppmerksomhet 24/7 - og han har vært uten bånd!

  Bokdama: Hei på deg, og takk takk! Joda de kommer på bloggen :-) Fikk ikke stukket innom Bruns (eller var det Brun) i Trondheim, ble plutselig så travelt - men neste gang!

  SvarSlett
 6. Så kjempefine bilder!! Det ser kaldt ut, men det er jo bare å kle på seg! :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar