Vi gir oss!

Etter tre og en halv cdplate der vi har lidd oss gjennom handlingen (som er så kjedelig at vi ikke tok sjansen å sette den på da vi skulle kjøre de 19 milene fra hytta!) bestemte vi oss for å kaste inn håndkleet. Nok er nok, og verden er full av gode bøker som bare venter på å leses eller høres.

Lydboka vi kaster til ulvene og ikke vil gi til vår verste uvenn er Absolutt venner av John le Carré.
Det er mulig vi har gått glipp av noe vesentlig for Dagsavisens anmelder mente dette var "en velformulert spenningsroman og et indirekte, kritisk samfunnsportrett. "
Jeg hørte bare.....Berlin og bla bla bædia dfudfjioru, og så var jeg langt  borte, og det samme opplevde Pål. Nicolai Cleve Broch leser flatt og uten innlevelse og mitt råd til deg som leser dette er å styre unna denne. Er det noen som har andre erfaringer med denne lydboka vil jeg gjerne høre om det!!!!

Kommentarer

 1. HA HA! Ingenting er som litt bokslakt.

  SvarSlett
 2. Klar tale. Jeg leser ikke krim, men denne skal jeg aldri en gang vurdere. Ei heller som gave.
  :-)

  SvarSlett
 3. Solgunn da! Det er jo akkurat da boka begynner å ta av:) Satt å vurderte det samme men så tenkte jeg at det må jo komme en høydare! Den kom og boka tar seg så til de grader opp på slutten, da blir den så god at du bare må sitte i bilen for å høre mer. Regner med at du ikke har gitt den til hunden slik at dere har mulighet til å få med dere det gode i boka
  Martin

  SvarSlett
 4. Jammen jeg skjønner virkelig ikke hvordan du klarte å holde ut til en eventuell spenning Martin? Det var jo så kjedelig.....

  SvarSlett
 5. Le Carre er fryktelig ujevn. Noen av bøkene hans er bare helt utrolig bra, mens andre er dønn kjedelige.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar