Iselin B. Alvestad : Dragene våkner - LydbokDette er den andre boken om Alanya som er blitt prinsesse i Abylon, men alt er ikke bare fint. Pip, Alanya onkel forandrer seg, det samme gjør Haimo, gutten hun traff da hun var på tur til Abylon første gangen.

 To år etter at den onde heksa ble fordrevet er det fremdels de mørke kreftene som har makten i Abylon og Alanya er maktesløs. Eller er hun det?.Hva slags krefter har egentlig smykket hun bærer? Og hva er det med den yngste søsteren til Haimo?

Spørsmålene er mange, jeg svarer ikke på dem her. Som barnebok tror jeg denne teksten fungerer godt. Det er passelig skummelt, og det skjer noe hele tiden. Hedda Munthe leser bra, men den der klukkende latteren til lillesøsteren til Haimo og tanten til Haimo er så malplassert at både hunden og jeg fikk vondt i hjertet hver gang den kom...........iiikkk!

Kommentarer

  1. Du vet sikkert at det bare er de to første som er kommet som lydbøker?

    Jeg er i gang med fjerde bok i serien, og liker serien kjempegodt, selv om jeg er voksen. Men jeg slipper jo unna latter og andre "lydeffekter" andre måtte legge inn.;-)

    SvarSlett
  2. Den der måte å le på som Hedda utfører her er på grensen til mishandling - jeg har ikke ord for å beskrive det. Men jævlig er det rett og slett, og det skal sikkert vært klukkende.....

    SvarSlett

Legg inn en kommentar