Litteratur for ungdom

Noen av dere som kjenner til bøkene til Stephenie Meyer? Fikk et tips fra en ungdom på skolebiblioteket for noen uker siden, og nå har jeg lest to veldig spennende bøker. Det er allerede laget film av bok 1, Twilight eller Evighetens kyss som den heter på norsk. Jeg prøvde å legge traileren inn, og det ser ut som om jeg har lyktes med det - yippi!

Men tilbake til litteraturen......Evighetens kyss var så spennende at jeg ikke klarte å legge den fra meg. Det tok meg sånn sirkus femten sekunder å bli oppslukt, og der ble jeg..........halve natten (selv om jeg skulle på jobb dagen etter), jeg klarte bare ikke å legge den fra meg. Til slutt lå jeg og holdt for det ene øyet (var så trøtt) men jeg bare måtte, måtte.......selv om romanen inneholder skildringer av vampyrer og er helt virkelighetsfjern. Det blir nesten som Mamma Mia filmen; det skal egentlig ikke fungere, men likevel................

Kommentarer

 1. det va på tide lizom. dæm har enda ikke fått den her i t.heim noe som e irriteranes for en sånn bok burde man ikke ha i en månde bare fordi man kan, man burde levere den så den som e nestemann på lista kan låne den!! æ har nu vaska hele huset i dag! Torunn

  SvarSlett
 2. Jeg er heller ingen vampyrbokleser sånn i utganspunktet, men har reservert denne etter å ha lest anbefalingen... Pluss at jeg kom på en annen bok hvor jeg hadde samme erfaring som deg; bare måtte lese ferdig selv om det var sent-sent på natta..

  "La den rette komme inn" av John A. Lindqvist

  Vanvittig spennende! Og med vampyrer... :-o

  Som også filmatiseres :-)
  La den rette komme inn

  SvarSlett
 3. Takk for tips :-) Leste litt om den nå, har ikke hørt om boka før. Skal straksens bestille den/fjernlåne den hvis vi ikke har den!

  SvarSlett
 4. Heija -
  nu e æ inne på bloggen. Min ser nåkka ubrukt og kjedelig ut. hohoho.
  Din e kjempefin!
  Hilsen eatmoreturnips

  SvarSlett
 5. Fjernlån unødvendig, Solgunn, Lindqvist er på biblioteket:-)
  Melder meg bare for å si at nå har også jeg en blogg. Den er tynn enda, for å si det sånn, men den ER der, ihvertfall! Bente

  SvarSlett
 6. Så i avisa at det e et sånt rush av vampyr-skrekk-skummel-grøss filma som kommer på kino utover høsten. Film er best på kino! sir nu bare æ :-)
  Og: leste omtalen av Bisettelsen i Altaposten. Stolt!

  SvarSlett
 7. Hei Turnip :-)

  Takker og bukker - synes at min første bokanmeldelse var så fin :-) Nummer to kommer kanskje i dag, slet litt mer med den - men sånn er det jo noen ganger.
  Ja, vampyrfilmene kommer, det blir spennende. Nå har Torunn lest evighetens kyss og hun ble begeistret.....skal anmelde den for altaposten, men tenke jeg skulle vente til den blir sluppet på kino. E du i Oslo no?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvis jeg hadde hatt tid - bøker for voksne jeg har lest i høst

10 knallgode ungdomsbøker fra de siste 10 årene

Sissel Horndal : Sølvmånen : CalliidLagadus