Nå har jeg lest

Snakk til meg av Vigdis Hjorth og Bokbindersken av Belinda Starling. Jeg planlegger å begynne på Øya under havet av Isabel Allende, og så fortsette med Bernhard Hvals forsnakkelser av Lars Saabye Christensen. Skal ihvertfall anmelde Snakk til meg og Øya under havet for Altaposten, og så får vi se om det kun blir bloggomtaler på de to andre. Det er travle dager, og jeg har ikke prioritert lesing. Jeg er innom andre blogger, men har vært dårlig på å kommentere, det blir kanskje bedre utover høsten.

Sofabilde av Lihku

Kommentarer

 1. Jeg gleder meg ihvertfall til å lese omtalen din av Vigdis (og til å lese selve boka).
  Hurry, hurry!

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner deg godt, en kan ikke rekke alt hele tiden :-) Og når jeg har det travelt så tenker jeg bare at jeg har ett liv :-)

  Ha en fin søndag - Gro :-)

  SvarSlett
 3. Jeg bare lurer på en ting og det er hvordan du får lest alle disse bøkene på så kort tid? Er det sånn at du leser i arbeidstiden siden du anmelder bøker?

  Ellers så har jeg nå lest Mot nordavinden som du anmelte og det var en bok etter min smak...

  Ha en flott kveld.

  SvarSlett
 4. Ingalill : Jada jada :-)

  Groskro : Nei, man kan jo ikke det :-)

  Fru Tunheim: Jeg har ikke full stilling, så derfor kan jeg ta meg noen dager der jeg kun leser, og siden jeg anmelder bøker og tjener penger på det kan jeg jo forsvare det økonomisk også :-). Men som bibliotekar kan jeg ikke lese i arbeidstiden (synd, men sant).

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvis jeg hadde hatt tid - bøker for voksne jeg har lest i høst

10 knallgode ungdomsbøker fra de siste 10 årene

Sissel Horndal : Sølvmånen : CalliidLagadus