Nøstologi

Dette fant jeg på Bokvennen forlag sine sider:

"Nøste Kendzior (1950–2006) var litteraturkritiker, oversetter, essayist og radiokåsør. Denne boken – en nøstologi – er et utvalg av hennes beste og mest gjennomborende tekster. Kendzior betraktet seg selv som en oppdagelsesreisende, og det er så visst en oppdagelsesreise leserne her blir tatt med på: Utvalget innledes med et tidligere upublisert romanfragment, og derfra går ferden videre til steder i litteraturen og språkets verden der de «evige greiene» stadig gjør krav på vår opp merksomhet. Nøsto logien er redigert av Kjell Olaf Jensen."

I morgen er det også kritikerseminar på Litteraturhuset, der Nøste Kendizior sine bokanmeldelser skal diskuteres og drøftes. Jeg skal jo dit, gleder meg! Nøstologien skal slippes i morgen, og da regner jeg med at slippstedet er Litteraturhuset. Hvis ikke blir jeg skuffet!

Kommentarer

 1. Ble Nøstologien sluppet på Litteraturhuset? Og var seminaret bra?

  Takk for en hyggelig ettermiddag - det var hyggelig å treffe deg:-)

  Gro :-)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Kom hjem i går kveld, og var på jobb i dag 07.30.

  Det var veldig hyggelig å treffe deg også! Kjøss mæ! - en nøstologi kom ikke i salg på tirsdagen. Noe tull med trykkinga gjorde at utgivelsen blir litt forsinket. Nå skal jeg lese om Limbofilmen du var på, før jeg tar kvelden :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvis jeg hadde hatt tid - bøker for voksne jeg har lest i høst

10 knallgode ungdomsbøker fra de siste 10 årene

Sissel Horndal : Sølvmånen : CalliidLagadus