Dramastudenten

Det er meg det! Etter tre dager har jeg flirt så mye at jeg har vondt i magen. Jeg er helt utmattet og superlykkelig over at jeg valgte å ta drama. Foreleseren vår er lektor på Høgskolen i Finnmark, skuespiller, regissør og forfatter (blant annet). Han heter Anders A. Johansen og har gitt ut flere barnebøker, blant annet fantasyserien Nattefolket (Gyldendal). Det virker rett og slett som om han vet hva han snakker om når han snakker om drama.

På neste samling skal vi på overnattingstur og lære oss å blåse flammer, fekte med sverd og sjonglere. Jeg gleder meg vilt og sånn passelig hemningsløst.

Trollholmsund - Porsangerfjorden, august 2010

Kommentarer

 1. Fantastisk! Det høres så morsomt ut - det er fint å gjøre ting man VIL her i livet.

  SvarSlett
 2. Det høres ut som full klaff mellom dæ og studian :D Kos dæ masse!

  SvarSlett
 3. Ja, det er morsomt og ja det er full klaff!

  SvarSlett
 4. Solgunn, nå ble jeg så begeistret, visste ikke at du er i gang med drama! Kan levende forestille meg den gode kjemi mellom deg og dramafaget:)Glad hilsen fra Anita B

  SvarSlett
 5. Hei Anita!

  Å begeistre deg er jo slett ikke vanskelig :-). Men, det er skikkelig morsomt med drama - det vet jo du selvfølgelig! Enkelte elementer er dog vanskelige - sjonglering får jeg ikke til, dessuten har Lihku spist opp den ene sjonglørballen, så jeg har bare to.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvis jeg hadde hatt tid - bøker for voksne jeg har lest i høst

10 knallgode ungdomsbøker fra de siste 10 årene

Sissel Horndal : Sølvmånen : CalliidLagadus