Fredrik Drum - en rødvinspusher!
Gert Nygårdshaug : Dødens Codex - Lydbok, 7 timer og 16 minutt

Jeg vet ikke hvor lurt det var av meg å velge denne lydboka nå i min hvite januar. Hvit i betydning ikke rødvin over mine lepper. Ja, det var planen - men, er det lov å legge skylda på en bok? Jeg gjør det! Rett og slett, det er helten, Fredric Drum sin skyld at jeg ikke klarte å holde januar helt hvit.

Dødens Codex er bok 3 i serien om Fredric Drum, den vinelskende Fredric Drum, den rødvinselskende Fredric Drum, den rødvinsnytende Fredric Drum, den Fredric Drum som løser det meste av livets mysterier over en god flaske rødt - ahhh!

Fredrik eier den eneste restauranten i Norge med 2 stjerner i Michelinguiden og han er på tur til Sør-Italia for å plukke ut noen deilige viner til restauranten og for å hjelpe noen forskere fra universitetet i  Roma med å tyde en gammel gresk tekst. I bok 1 om Fredric ble han veldig betatt av ei fransk dame, og hun har vært til behandling for traumer i akkurat denne lille italienske byen- hun venter på ham med glede!

Men, det er flere en den vakre som venter den mystiske, og kjekke og veldig smarte Fredric. Han blir nemlig utsatt for et drapsforsøk allerede før han kommer frem, og når han endelig kommer frem skjønner han at det er noe gruelig på gang. Og dermed er en ny episode startet!

Av de tre bøkene jeg har lest i denne serien er det denne jeg likte best. Det er ren underholdning, og Helge Winter-Larsen leser godt, så det tar sikkert ikke alt for lang tid før jeg er i gang med nummer 4.

Kommentarer

 1. Jeg er stadig på utkikk etter gode grunner til å drikke rødvin, så jeg kjøper absolutt denne! Det var boka som fikk meg til å drikke :-)

  SvarSlett
 2. Jada. Dette er forståelig.;) Liker Fredric Drum jeg også, og drikker gjerne et glass med ham. Dødens Codex likte jeg godt. Og de andre, har vel kommet til nr 7, men har en pause på ubestemt tid..

  SvarSlett
 3. Hei Karin og Anita :-)

  Som rødvinsdrikkende kvinner og bokelskere så skjønner jeg at dere forstår meg!

  SvarSlett
 4. Haha! Fredric Drum og litt raudt i glaset er slett ikkje dumt.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvis jeg hadde hatt tid - bøker for voksne jeg har lest i høst

10 knallgode ungdomsbøker fra de siste 10 årene

Sissel Horndal : Sølvmånen : CalliidLagadus