Søndagskveld

Nå er det søndagskveld og det virker som ALLE skal se Himmelblå. Men jeg har ikke sett en eneste episode og har ikke tenkt å begynne nå. Jeg har tenkt å skrive ferdig anmeldelse av Sameland av Magne Hovden, og så skal jeg se programmet med Lars Monsen som begynner klokka 21.

Ellers er det bare noen dager igjen til Finnmark internasjonale litteraturfestival starter. Jeg gleder meg!

Bildet har min datter tatt på Altas fantastiske ishotell. Regner med at det dukker opp flere motiv fra hotellet i løpet av vinteren!

Kommentarer

 1. Jeg har heller ikke sett en eneste Himmelblå episode og tenker jeg holder det der :-)

  SvarSlett
 2. Vi er flere! Selv om jeg i lunsjpauser føles som den eneste. Jeg gleder meg også til Lars Monsen programmet og BBC-serien etterpå.

  SvarSlett
 3. Nå er Lars Monsen programmet sett, og at det er mulig! De er så utrolig tøffe, og jeg skal huske på hvor tøffe de er neste gang jeg kjenner meg bittelittegranne sliten når jeg går på tur!

  SvarSlett
 4. Hehe, nei jeg har heller ikke sett en eneste episode av "Himmelblå", og ikke har jeg planer om å starte heller. Det ble dvd på mannen min og meg i dag; "Fringe" en dødsbra serie!

  SvarSlett
 5. Ferdig med anmeldelsen av Sameland! Yippi yeah, og hadde jeg sett på Himmelblå hadde jeg sikkert ikke vært i nærheten. Det er så fint at det er flere der ute i verden som ikke er Himmelblåfrelst - føles mindre ensomt!

  SvarSlett
 6. Eg har bare sett ein episode og det var meir enn nok for min del.

  SvarSlett
 7. Da må jeg bare bekjenne at jeg ser på Himmelblå - helgelending som sitter midt i Oslo og er urban og liksom-lengter hjem ;-)

  SvarSlett
 8. Liksom-lengter hjem :-), det var en fin måte å si det på!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvis jeg hadde hatt tid - bøker for voksne jeg har lest i høst

10 knallgode ungdomsbøker fra de siste 10 årene

Sissel Horndal : Sølvmånen : CalliidLagadus