Innsirkling 1

Seier eg, seier ho, eg høyrar ka ho seier, eg seier, så seier vi det, eg seiar, ho seiar, og ho seier, og eg ser og ho ser og eg ser og eg gidd ikkje meir.

Kommentarer

 1. ((shocked))

  - pstt, du glemte freistar, hører du hvor sant det er?

  SvarSlett
 2. Ojsann, likte du ikke den? :-) Litt overrasket, men det er jo artig å se at smaken er så forskjellig :-D

  SvarSlett
 3. Jeg klarte noen avsnitt inn i Siljes versjon, så kjente jeg at dette - nei DETTE er helt uaktuelt å bruke tiden på. Det stritter imot og eg freista å halde opp! Gjentakelser og gjentakelser og gjentakelser.

  SvarSlett
 4. Haha, bra det er forskjellige meninger! Har stått i bokhandlelen og holdt i denne boka, men ikke kjøpt den. Fikk på en måte den følelsen du uttrykker her...

  SvarSlett
 5. Jeg har kjøpt innsirkling og har tenkt å lese den om ikke altfor lenge. Jeg synest det er litt godt å se at det er ikke alle som synest Tiller er kongen av samtidslitteratur. Så enten vil jeg elske den eller så vil jeg ikke like den. Jeg trenger ikke å bli så innmari skuffa.

  SvarSlett
 6. Hehe, tydelig at Tiller ikke er din smak :) Hadde tenkt å gi deg boka Innsirkling 2, men har ombestemt meg. Jeg liker deg for godt til å pine deg ytterligere :)

  SvarSlett
 7. Morsom anmeldelse! Kort og konsis!

  SvarSlett
 8. Den falt ikke helt i smak, skjønner jeg.

  SvarSlett
 9. *ler*

  Held på med Innsirkling 2 no. Kjende at det gikk litt treigt å komme i gang. Men så, litt uti Ole - den første personen si historie - lausna det. Og greip meg fast. For eg tykkjer Tiller går så truverdig inn i hovudet på folk.

  :-)

  SvarSlett
 10. Jeg lurer på hva dere godtfolk har sett i Innsirkling? Selv etter å ha lest anmeldelsene deres er jeg like forundret - og glad for at vi har forskjellig smak!

  SvarSlett
 11. Hehehe! Jeg kan ikke si at jeg har 100% overbevist når jeg leste bok 1, og jeg er heller ikke helt overbevist nå når jeg leser bok 2.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvis jeg hadde hatt tid - bøker for voksne jeg har lest i høst

10 knallgode ungdomsbøker fra de siste 10 årene

Sissel Horndal : Sølvmånen : CalliidLagadus