Noen ganger vet man det bare

Jeg likte ikke Innsirkling 1, jeg kommer ikke til å lese Innsirkling 2. En gang før, mens bloggen var pur ung prøvde jeg meg også på Innsirkling 1, og det gikk sånn HER!

Kommentarer

 1. Der kan man se... Jeg leser Innsirkling 1 akkurat nå. Får nok lest den ferdig, men det går trått. Neste fredag skal jeg se teaterstykket basert på boka - det gleder jeg meg faktisk til. Fikk akkurat vite at det er Mattias Eick som har laget musikken til stykket - bonus.
  Så får vi se da, om det blir Innsirkling 2 på meg. Etterhvert.

  SvarSlett
 2. Jeg sliter også litt med "Innsirkling" (både 1 og 2). Har lest 1'ern, og jeg liker konseptet og historien, men språket er for enformig. Det samme synes jeg gjelder for bok 2, men den skal leses ut, om ikke noe annet så for Samlesningen :)

  SvarSlett
 3. Ha-ha, endelig en "medsammensvoren" :-) Jeg prøvde meg på 1'ern som lydbok, men ga opp før jeg ble ferdig. Delvis på grunn av at teksten ikke fenget og delvis på grunn av at Ane Dahl Torps nynorsk i mine ører ikke lød særlig bra... Så jeg kommer heller ikke til å lese oppfølgeren, uansett hvor bra andre sier at den er.

  SvarSlett
 4. Fint at andre mener det samme som meg, gjør at en føler seg litt mindre ensom i mylderet av hyllinger :-)

  SvarSlett
 5. Hei Solgunn

  Det er egentlig Spikerskrift jeg leser og har nå endret bildet...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvis jeg hadde hatt tid - bøker for voksne jeg har lest i høst

10 knallgode ungdomsbøker fra de siste 10 årene

Sissel Horndal : Sølvmånen : CalliidLagadus