Lest, hørt og gjort i det siste.......

Nå er det travle dager, og jeg har ikke tid til å skrive skikkelige anmeldelser eller omtaler. Men fordi jeg bruker bloggen som huskeliste, skal jeg skrive kort om det jeg har lest og hørt de siste ukene:

Fredrik Skagen: Landskap med kulehull. Morten Martenskrim 6, tyveri av et kjent maleri....

Bente Sandberg: Gabriels hus  - Norsk romanserie fra Finnmark. Jeg skal intervjue en annen serieforfatter på biblioteket om 2 uker, så jeg er begynt med litt forberedelser.

Maren Uthaug: "Nei, jeg er ikke tyk - det er kjolen, der får min røv til at se stor ut". Snerten liten humorbok av forfatteren av Det er gøy å være same.

Gil Adamson: Enken: Lydbok. Det er Mary som er enken. Hun har skutt mannen sin og er nå på flukt gjennom Canadas villmark, hun har mannens tvillingbrødre i hælene og de kan ikke gi seg før hun er funnet og drept.

Og akkurat nå leser jeg: Baby Jane av Sofi Oksanen (utgitt for 1 uke siden) og Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai.

I helga arrangerte jeg og mine søsken 60 års dag for mamma. Vi lagde tapas til 60 personer og det ble nyyyydelig og i går etter at vi var ferdig å rydde var jeg helt utslitt! Planen var å slappe av, men det går jo ikke, for nå er det to oppgaver som skal inn. En i prosjektledelse den 18.mars og en i drama den 21. mars og så er det jo jobben......
Jeg ser frem til påskeferie i Italia! Rødvin og salat og sol og lydbok og deiligheter!!!!

Kommentarer

 1. Så godt å se et nytt innlegg hos deg igjen Solgunn!! :-) Men jeg skjønner du har hatt det travelt - og tapas til 60 stk?? Det høres ut som en stor, men morsom jobb.

  :-)

  SvarSlett
 2. Sannelig på tide!

  Enken har jeg store forhåpninger til, står som vanlig i kø, men tålmodighet er en dyd som gir lesetid, det er langt fra tomt i hylla.

  Guernsey er en forutsigelig kosebok og resten har jeg ikke hørt om, bortsett fra Italia og Påske, men misunnelsen blafret opp så jeg later som jeg ikke så det.

  Ikke glem å pust!

  SvarSlett
 3. Så hyggelige kommentarer Groskro og Ingalill! Kanskje jeg må begynne med innlegg en gang pr. uke!

  Neida, tuller bare, vil jo gjerne være litt mer aktiv, savner å kunne gå inn og lese og kommentere - men det får bli en gang i juni :-)

  SvarSlett
 4. Jeg har gitt deg Beautiful Blogger Award!

  http://rosemariechr.blogspot.com/2011/03/beautiful-blogger-award.html

  SvarSlett
 5. Takker Rose-Marie, den må jeg sjekke ut nå!

  SvarSlett
 6. Jeg er forresten spent på hva du kommer til å mene om Oksanens "Baby Jane"! Er dette en bok man bare MÅ få med seg?

  SvarSlett
 7. Ja!!! Det er en fantastisk bok - men nådeløs og uten håp - men likevel, fantastisk!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvis jeg hadde hatt tid - bøker for voksne jeg har lest i høst

10 knallgode ungdomsbøker fra de siste 10 årene

Sissel Horndal : Sølvmånen : CalliidLagadus