Hva er oddsen liksom?Ja, hva er oddsen for at den amerikanske forfatteren Reif Larsen kommer til Norge på besøk? Kanskje ikke så veldig høy. Han har gitt ut bok på Cappelen i 2010 og den boka elsket jeg! Jeg ga den en 5er, og det var fordi det ble for mye av det gode, men likevel, det var en tåkrølleopplevelse.

Men nå kommer han til Alta. Og DET må det være høye odds på! Og jeg skal hente han på flyplassen, og det eneste han skal gjøre i Alta er å snakke på biblioteket mitt. Yohooooo!

Og tenkt at jeg når jeg var i Washington nyttårsaften så tenkte jeg masse på den godeste Reif, for han har jo skrevet om Smithsonian - og nå har han visst også lest bloggpostene mine og jeg syns at dette er litt sånn - er det mulig opplevelse!

Ja, det var nå egentlig bare det jeg skulle stikke innom for å si. Har lest masse bøker, og hørt mange lydbøker, så det kommer en samlebloggpost snart.


Kommentarer

 1. Lillehammer har jo ingenting å stille opp med mot Alta og DEG. Du trekker forfattere, renner på flyplasser og drikker med bermen.

  Gratulerer.
  (boka har jeg ikke fåt lest ennå
  og what's up med den lange bloggpausen??)

  SvarSlett
 2. Akk, hadde det bare vært meg, men neida, Reif kommer til Finnmark for å gjøre research til sin nye bok og han reiser videre østover allerde fredag......

  Bloggpausen skyldes ren latskap! Og litt pollenallergi, og høyt tempo generelt, men likevel, mest latskap :-)

  SvarSlett
 3. Reif! Det var jo et morsomt navn må jeg få lov å si. Og du er heldig som får møte ham. I Alta! All the best!

  SvarSlett
 4. Hyggelig å ha deg tilbake på bloggen, Solgunn! Det blir spennende med forfatterbesøk - og tenkt at han til og med har lest bloggen din :) Jeg hadde ikke fått med meg anmeldelsen av boka, så takk for linken. Jeg er litt sær og liker fotnoter i bøker, så dette hørtes lovende ut!

  SvarSlett
 5. Nå kjenner jeg bare et bokhjertet mitt ble glad av dette innlegget:-)

  SvarSlett
 6. I all enkelhet:

  Jeg fniser opprømt og henger meg på Knirk sin kommentar!

  SvarSlett
 7. Yes - i am very happy that he will come to Alta, men nå må den der vekterstreiken avsluttes, hvis ikke er jeg redd jeg går glipp av møtet med Reif! Flyplassen i Alta har vært stengt siden mandag morgen...uæhahfka!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvis jeg hadde hatt tid - bøker for voksne jeg har lest i høst

10 knallgode ungdomsbøker fra de siste 10 årene

Sissel Horndal : Sølvmånen : CalliidLagadus